Bijeljinac dogovorio transfer u Espanyol?

Nekada igrao u Ugljeviku

Bijeljinac dogovorio transfer u Espanyol?

Španski mediji tvrde da će Mihailo Ristić, fudbaler rođen u Bosni i Hercegovini, potpisati za Espanyol.

Pregovori između Espanyola i Crvene zvezde za koju Ristić nastupa traju već neko vrijeme, a ako je vjerovati pisanju španskih medija, sada je dogovoren transfer koji će iznositi oko dva miliona eura s bonusima. 

Ristić je inače rođen u Bijeljini, a prve fudbalske korake je napravio u Rudaru iz Ugljevika. Već kao klinac je pokazao da posjeduje veliki talenat i 2013. godine je dobio poziv iz Crvene zvezde u kojoj danas ima status prvotimca. 

Inače, Ristić je prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Srbije, a u septembru prošle godine je imao priliku debitovati i za "A" tim kod Muslina. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Očigledno je da Semberija gaji rasne talente. Ristićev bivši saigrač Luka Jović, koji je također iz Bijeljine, prošle godine je iz Zvezde otišao u Benficu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti