18

Komentari (18)

izvoristine
Noddy upitaj malo Srbe dal tako misle. Za njih ako si Bosnjak odmah bi te klao. Al lijepe je kad bi i oni bili ko ti al to upamti nece do smaka svijeta biti. Za to takvi ko ti prvi ce od njih stradat.
Krivaja Zavidovići
Napraviće veliku grešku ako ode u Bajern...
Noddy
Naravno da je Srbin, reprezentativac Srbije, ćaća mu iz Srbije. Ali kakve to veze ima, bitno je to da je uspješan sportaš i primjer kakav pakao treba proći do uspjeha. Bravo momak!
teddy sheringham
Srbin rođen u BiH? To ne postoji. Postoje samo Bosanci i Hercegovci, papci jedni nacionalistički, fašistički...
roccobarocco
karadžić je crnogorac zapravo
Benjamingst
I Radovan nosi jos Tursko prezime Karadz...ic.
Krivaja Zavidovići
Ti si papak - fašista. U demokratskom društvu kakvom težimo da budemo imam pravo da se izjasnim kako ja hoću, Indijanac, Eskim...
Medo-Brundo
“Srbin koji je zabio hat-trick...” Evo zasto smo mi jadna drzava...dijelimo i parcamo sve sto mozemo. Ako je iz BN onda je bosanac i tacka!!! Poserem se na sportsport.ba, novinara i clanak!
Benjamingst
Medo on je Srbin samo se rodio u BiH. Da voli BiH bio bi Bosanac... Ibrahimivic iz Bijeljine a uvjek kaze da je Svedzanin.... nikad Bosanac.
Naravno taj Bijelinac ce izabrati izabrati reprezentaciju Srbije umjesto BiH reprezentacije, ali ukoliko ne bude mu reprezentacije Srbije nudila da zaigra za Srbiju, onda ce taj Bijeljinac izabrati da zaigra za BiH kao rezevna opcija, BiH je bila uvijek svakom Katoliku Bosancu i Pravoslavnom Bosancu rezevna opcija, nikad glavna opcija. Da u Bijeljini zivi srpsko stanovnistvo onda bi se zvala Beljina ili Belina a ne Bijeljina kao sto i jeste, sto je na osnovu pravog originalnog naziva Bijeljina, da u Bijeljini zivi apsolutna vecina Bosanaca pravoslavaca i mali procenat Bosnaca ili Bosnjaka Muslimana. Ko god se slaze sa mnom nadam sedobit cu pozitivni feedback ili like ( lajk).
AMKO
Nabjem ti mamu i srbinu i tom igracu
Benjamingst
A ti prvi izmosis mrznju ovdje Scholes... kodro... Atalanta...
ArminA
Ne moze Srbin biti iz Bijeljine ,Srbin je iz drzave Srbije ,to neko treba pojasniti ovim glupim novinarima...
addi
damir bosnjak
i seselj je bosnjak..pravoslavne vjere..sta je problem..i mladic je naravno
Naser
nisu srbi ni bosnjacii nego cetnici
Medo-Brundo
Bosanac i Bosnjak su dvije razlicite stvari.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.