Bilbija: Čekamo odluku da vidimo na čemu smo

Specifična situacija

Bilbija: Čekamo odluku da vidimo na čemu smo

Fudbaleri Zrinjskog nakon dvomjesečne pauze nastavili su sa treninzima.

Nakon što su nalazi pokazali kako nijedan igrač nije zaražen koronavirusom, Plemići pod palicom Mladena Žižovića vrijedno rade i čekaju odluku oko budućnosti Premijer lige BiH.

Neizvjesnost teško pada i iskusnom napadaču Zrinjskog Nemanji Bilbiji koji se u klub vratio zimus nakon epizode u Južnoj Koreji.

"Jedna specifična i čudna situacija je iza nas. Mogu pohvaliti taj početak i online treninge koji su nam pomogli da držimo formu. Unazad dva dana smo se evo skupili i jedva čekamo neku odluku da vidimo na čemu smo. Da li idemo na pauzu ili počinjemo prvenstvo", kazao je Bilbija.

Na kakvom su nivou on i saigrači, teško je reći...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne mogu reći koja je forma mene i ekipe jer stvarno nismo bili dva mjeseca na terenu. Naravno, ako bi prvenstvo počelo, na početku bi bilo teško. Dva mjeseca bez treninga i ekipnog uigravanja je baš specifična situacija", ističe Bilbija.

Zrinjski se inače u Premijer ligi BiH nalazi na trećoj poziciji sa 38 osvojenih bodova.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi