Bilbija isključio Santosa, pa poništio gol Plavima: Da li je bio u pravu? Pogledajte fotografije

Bilbija isključio Santosa, pa poništio gol Plavima: Da li je bio u pravu? Pogledajte fotografije

Edmir Škorić

Dosta ubzuđenja viđeno je večeras na Grbavici u derbiju Željezničar - Borac, a još nije kraj.

Utakmica 17. kola Premijer lige donijela je mnoštvo stvari, očekivanih i manje očekivanih. U prvom dijelu Plavi su poveli golom Amoaha u 27. minuti, a Kulašin je već u 34. minuti pogodio za 1:1.

Na tribinama također vatreno, navijački sukobi, gađanje bakljama... Lešinare je policija izvela sa stadiona jer nije bilo uslova da ostanu na stadionu.

Nastavak donosi dosta drame. U 57. minuti je Santos dobio direktan crveni karton jer je laktom udario igrača Borca, a vi sami procijenite da li je to opravdano. Pogledajte situaciju u fotografiji ispod.

Ubzro nakon toga, domaći s igračem manje dolaze do gola, ali je sudija Bilbija svirao faul Cocalića nad golmanom Ćetkovićem, što je jasno izazvalo negativne reakcije od strane domaćih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, dogodio se i jedan nesretan slučaj, nekom je pozlilo na tribini, pa je vozilom Hitne pomoći prevezen u bolnicu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Cisto sve i opravdano. Lakat i kontakt sa golmanom nema se tu sta polemisat.
28 7
PapaK
Jbt sta djikani rade, kakva je ovo kradja. Ima li smisla vise igrati?
4 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi