Bilbija na Grbavici, Peljto u Doboju kod Kaknja

Premijer liga, 19. kolo

Bilbija na Grbavici, Peljto u Doboju kod Kaknja

S. Mlaćo

U danima vikenda igraju se susreti posljednjeg kola ovog dijela sezone.

Pet utakmica igra se u subotu, a jedna u nedjelju.

Željezničar će ugostiti Velež na Grbavici, a pravdu na ovom meču će dijeliti Luka Bilbija iz Prijedora, dok su njegovi pomoćnici Stefan Tešanović (Istočno Sarajevo) i Aleksandar Smiljanić (Laktaši).

Uzdrmano Sarajevo će u goste Zvijezdi 09. Na centru će se u Ugljeviku naći Zoran Grbić iz Prijedora, a njegovi asistenti su Arnel Novalić (Doboj Istok) i Bojan Maksimović (Modriča).

Zrinjski dočekuje bijeljinski Radnik. Pravdu na ovom meču će dijeliti Frano Jelić iz Širokog Brijega. Pomagat će mu Moamer Čaušević (Sarajevo) i Enes Đozić (Sarajevo).

Derbi donjeg dijela tabele igra se u Doboju kod Kaknja. Mladost će ugostiti Čelik. Irfan Peljto iz Sarajevo je glavni sudija ovog meča, dok su njegovi pomoćnici Senad Ibrišimbegović (Travnik) i Amer Macić (Mostar).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac je sa serijom dobrih igara pokušati nastaviti protiv Slobode na svom terenu. Glavni sudiaj tog meča je iskusni Goran Paradžik iz Ljubuškog, a njegovi pomoćnici su Damir Lazić (Brčko) i Marko Perić (Mostar).

Zanimljivo će biti i na Tušnju gdje Tuzla City dočekuje Široki Brijeg. Ermin Sivac iz Zenice je glavni sudija tog meča, dok su mu pomoćnici Mirza Demir (Kakanj) i Dženan Milić (Sarajevo).

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

1981mostar
Zoran Grbic koji je pao u aferi VAR? E golemo
6 2
KlaCkaLica11
Trazi se tacan odgovor pod a,b,c hoce li Luka svirati penal za skretnicare a) vjerovatno b) hoce c) hoce 100%
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti