Zrinjski maksimalno koristi pauzu u prvenstvu
Aktuelni prvaci Bosne i Hercegovine trenutno su drugoplasirani tim u prvenstvu sa pet bodova zaostatka za vodećim Sarajevom

Odlaze na kratke pripreme

Zrinjski maksimalno koristi pauzu u prvenstvu

Nogometaši HŠK Zrinjskog danas će napustiti Mostar i po već uhodanom redosljedu obaviti mini pripreme. 

No, ovaj put Plemići ne idu u ustaljenu bazu u Međugorju, nego će se zaputiti put Čapljine gdje će boraviti u hotelu Mogorjelo i gdje će se koristiti stadionom HNK Čapljina.

Blaž Slišković u dolinu Neretve povest će sve nogometaše osim ozlijeđenih Pezera i Nemanje Bilbije, te otprije u drugi plan stavljenih Srđana Stanića, Ante Vrljička i Stefana Barića.

Problema s ozljedom ima i Miloš Filipović, no on će se najvjerojatnije naći na spisku putnika na ove mini pripreme.

Zrinjski će u narednom prvenstvenom kolu gostovati na Tušnju kod ekipe Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Raikkonen
Neka su oni svi živi i zdravi a dabogda izgubili titulu tj Sarajevo bilo šampion a Željo da bude drugi. A opet kažem živi oni i zdravi bili ali ja im isto želim da se bore za opstanak što je ne realno ali ipak moja želja.
9 25

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi