Bilbija: Ovdje se osjećam najbolje, ciljevi su veliki

Novi - stari napadač Mostaraca

Bilbija: Ovdje se osjećam najbolje, ciljevi su veliki

Novi - stari igrač mostarskog Zrinjskog je Nemanja Bilbija. 

On se skupa sa saigračima i stručnim štabom ovih dana nalazi u Međugorju gdje se tim sprema za drugi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Bilbija je u razgovoru za SportSport.ba izrazio zadovoljstvo što se vratio u stari klub nakon godinu dana.

"Drugi nam je dan u Međugorju. Zaista imamo jako dobre uslove za rad. Poznajem sve momke. Neki su bili tu kada i ja, a protiv nekih sam igrao. Uglavno, svi su jako motivisani na početku priprema", kaže Bilbija.

"Bio sam godinu dana odsutan, ali sve sam pratio. Ovdje se najbolje osjećam, drago mi je da samo ponovo tu. Bilo je još nekih opcija i klubova, ali...".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Je li titula prvi cilj?

"Pa došla su neka nova lica, ja, Filipović, Ćorluka. Pojačavamo se, ciljevi su veliki. Mi smo peti ipak, moramo ići iz utakmice u utakmicu i igrati sve bolje i bolje", kaže na kraju iskusni napadač.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
3 7
pero98
Uz pametan rad u iducih pola godine, mogli bi opet dobar rezultat u Europi napravit.
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi