Bild: Bayern pomjerio timsko fotografisanje, iza svega stoji dobar razlog

Koga čekaju?

Bild: Bayern pomjerio timsko fotografisanje, iza svega stoji dobar razlog

Edmir Škorić

Fotografija ekipe Bayerna, na kojoj su svi članovi igračkog i stručnog kadra, tradicionalno se pravi usred ili na kraju predsezonskog trening kampa, ali ovaj put je došlo do promjene.

Bild je objavio kako su u Bayernu odgodili zvanično fotografisanje ekipe za septembar, a pretpostavlja se da je to učinjeno zbog potencijalnog transfera Leroya Sanea iz Manchester Cityja.

Bayern ne krije želju da dovede njemačkog reprezentativca, mada City za sada odolijeva interesu Bavaraca.

Nedavno je menadžer Cityja Pep Guardiola kazao da "Sane mora da donese odluku" i time nagovijestio mogući transfer u Bayern, ali pitanje je kada bi to moglo da se desi.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Njemački prvak želi angažovati krilne igrače nakon što su ih na kraju prošle sezone napustili Arjen Robben i Franck Ribery. Sane je postigao 10 golova uz 10 asistencija u dresu Cityja s kojim je osvojio Premier ligu, ali ipak nije se naigrao kod Guardiole i uglavnom je ulazio s klupe za rezerve.

Dogovor o transferu Sanea nipošto nije blizu realizacije, ali izgleda da je Bayern siguran da bi mogli na kraju dovesti 23-godišnjaka, čemu svjedoči i pomjeranje zvaničnog fotografisanja.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti