Bild: Duljević bi mogao postati nova velika zvijezda Dynama
Foto: Twitter.com/DynamoDresden

Ugledni njemački list analizirao pojačanja ekipe iz Dresdena

Bild: Duljević bi mogao postati nova velika zvijezda Dynama

Nekadašnji kapiten FK Sarajevo Haris Duljević je ovog ljeta kao slobodan igrač prešao u redove njemačkog drugoligaša Dynamo Dresdena. Nakon perioda adaptacije, Duljević je počeo pružati sjajne partije u svom novom klubu, a to nije promaklo ni njemačkim sportskim medijima.

Duljević je u protekle dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo dobio priliku i od selektora reprezentacije BiH Mehmeda Baždarevića, te istu odlično iskoristio i pokazao da se u budućnosti može računati na njega i kada je državna selekcija u pitanju.

Sjajna forma Harisa Duljevića nije prošla neopaženo ni među njemačkim medijima, pa je tako ugledni Bild, analizirajući pojačanja koja su ovog ljeta stigla u Dynamo Dresden, o bh. reprezentativcu napisao sljedeće:

"Reprezentativac Bosne i Hercegovine bi mogao postati nova velika zvijezda Dynamo Dresdena. Polako ulazi u formu nakon prvobitnih problema. U svojih šest natupa u Cvajti je već u nekoliko navrata pokazao svoje vještine."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi