Haris Duljević dobio prvo priznanje u Dynamo Dresdenu
Foto: Facebook.com/DynamoDresden

Proglašen najboljim igračem utakmice

Haris Duljević dobio prvo priznanje u Dynamo Dresdenu

Dynamo Dresden je u petak na svom stadionu remizirao s Greuther Furthom. Rezultat utakmice je bio 1:1, a jedini gol za domaćine je postigao Heise nakon odlične asistencije Harisa Duljevića.

Bivši kapiten FK Sarajevo Haris Duljević je igrao do 63. minute, a za vrijeme provedeno na terenu je zaista briljirao. Osim asistencije imao je i nekoliko sjajnih driblinga i proigravanja, što je bilo dovoljno da zaradi svoje prvo priznanje od dolaska u Dynamo.

Njemački klub je na svom Facebook profilu objavio da je Haris Duljević proglašen najboljim igračem utakmice protiv Furtha, a sudeći prema komentarima ispod ovog posta, navijači Dynamo Dresdena su, za sada, impresionirani partijama povremenog bh. reprezentativca.

"Više nego zasluženo. Definitivno želi da se dokaže"; "Zasluženo. Odlična igra"; "Pravi izbor", samo su neki od komentara zadovoljnih navijača Dynama na vijest o izboru Harisa Duljevića za igrača utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti