Bild: Isco na pragu prelaska iz jednog u redove drugog velikana

Španac blizu Bayerna

Bild: Isco na pragu prelaska iz jednog u redove drugog velikana

Španski reprezentativac Isco vrlo je blizu odlaska iz Real Madrida, prenose inostrani mediji.

Ranije se govorilo da je nekoliko engleskih ekipa, među kojima su oba Manchestera, Liverpool i Chelsea, zainteresovano za Isca, ali Bild donosi drugu priču.

Ugledni njemački magazin prenosi da Isco već neko vrijeme pregovara sa Bayernom te da je vrlo vjerovatno da će u ovom klubu nastaviti karijeru.

Podsjetimo, otkupna klauzula u njegovom ugovoru sa Realom iznosi 700 miliona eura, ali je za očekivati da će Bayern Realu uplatiti daleko manju sumu novca ukoliko na kraju dođe do dogovora između dvije strane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, u Bayernu se već nalazi na posudbi jedan igrač Reala, James Rodriguez, čija sudbina za sada u minhenskom klubu još nije poznata.

Inače, Isco je u drugom planu kod novog trenera Reala Santiaga Solarija koji daleko više vjeruje Lucasu Vazquezu i nekim drugim igračima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
cuj lucas vascez ima prednost u odnosu na ovog virtuoza na sredini..cccc ja strucnjaka i gu...zi...ce...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi