Luka Modrić zaradio ogroman bonus za osvajanje Zlatne lopte
Luka Modrić nakon osvojene Zlatne lopte ima i dodatno zadovoljstvo jer je dobio i ogromnu novčanu nagradu za svoj uspjeh

Račun mu je poprilično napunjen

Luka Modrić zaradio ogroman bonus za osvajanje Zlatne lopte

M. Šljivak

Hrvatski fudbaler Luka Modrić proglašen je za najboljeg fudbalera svijeta po izboru France Footballa.

Veznjak madridskog Reala je osvajanjem Zlatne lopte prekinuo desetogodišnju vladavinu Cristiana Ronalda i Lionela Messija, a ovo mu je sasvim sigurno i kruna karijere.

Modrić je za osvajanje Zlatne lopte bogato nagrađen. El Confidencial navodi da je iskusni veznjak od sponzora dobio bonus od 800.000 eura, pa mu je tako osvajanje nagrade dodatno napunilu ionako pun račun.

Luka iza sebe ima zaista odličnu sezonu. Sa Realom je odbranio titulu prvaka Evrope, a Hrvatsku je vodio do finala Svjetskog prvenstva, gdje se međutim protiv Francuske ništa nije moglo napraviti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Luka je ranije proglašen i za najboljeg na svijetu po izboru FIFA-e, a osvojio je i nagradu za evropskog igrača godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
Niste trebali objaviti sumu koju je dobio,jos se ne zna hoce li to prijaviti poreznoj.
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi