Bh. fudbaler velika želja Tönniesa

Bild javlja: Schalke želi vratiti Kolašinca

7

Komentari (7)

nightcry
ali ima i ona: da li Arsenal želi zadržati Seada, bez obzira što je igrao malo više ove sezone !? nisu li iz Arsenala tražili drugog lijevog beka još u januaru ?!
Samkodk
Koji glup tekst da je to strasno..
Adnanos
To je neko drugi napisao a oni prepisali
Samkodk
Da ali je glupost to je isto da sam jutros procitao da je horsens u danskog gdje zivim zeli dovesti eriksena ali danci ovakve tekstove neprenose na njihovim portalima koji su trac kao kod nas.
Keno
da li stvarno mislis da bi covjek u najbolje godine iz Arsenala otisao u Schalke nazad, naravno da ne mislis al jbg mora se pisati bilo sta da se ispuni kvota
TipsterXO
još onda sam sebe dalje demantuje
kovacic
Još piše da je upitno može li Schalke podržati platu i da su u finansijskoj krizi, a godinama su jedan od bogatijih europskih klubova, samo ih menadžment zeza.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.