BILD: Niko Kovač je jedan od kandidata za klupu Borussije Dortmund
Kovač bi mogao preuzeti Borussiju Dortmund

Hrvatski stručnjak bi mogao preuzeti velikog rivala Bayerna

BILD: Niko Kovač je jedan od kandidata za klupu Borussije Dortmund

S. Pašalić

Niko Kovač je nedavno napustio klupu Bayerna.

Hrvatski stručnjak je nakon nešto manje od godinu i pol dobio otkaz u bavarskom klubu nakon što je njegov tim zapao u krizu rezultata, a to je bilo dovoljno upravi da mu se zahvali.

Od tada se piše o tome gdje bi Kovač mogao nastaviti svoju trenersku karijeru i u jednom trenutku se spominjalo da bi mogao preuzeti Herthu, a njemački BILD sada donosi vijest da je on jedan od kandidata za klupu Borussije Dortmund.

Posljednji kiks Milionera protiv Paderborna je dodatno uzdrmao poziciju trenera Luciena Favrea, a sada mu je stavljeno do znanja da se moraju ostvariti pobjede protiv Barcelone u Ligi prvaka i Herthe u Bundesligi kako bi i dalje ostao na klupi ovog tima.

Kovača dosta cijene u Borussiji zbog njegovih rezultata u Eintracht Frankfurtu, ali je pitanje kako bi ga navijači dočekali s obzirom da je vodio velikog rivala.

Pored Kovača, kao kandidati za klupu Borussije se još spominju Ralf Rangnick, Roger Schmidt i Mauricio Pochettino koji je nedavno dobio otkaz u Tottenhamu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adoado
Bvb i Kovac bi bas biko dobar tandem. U duelu bayerna bi slavijo bvb
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije