Bild otkrio šta se dešavalo u taboru Njemačke na SP: Nisu ličili na profesionalce!

Ko bi rekao da je i to moguće?

Bild otkrio šta se dešavalo u taboru Njemačke na SP: Nisu ličili na profesionalce!

Midhat Šljivak

Reprezentacija Njemačke stigla je u Rusiju sa titulom prvaka svijeta i konstantno su najavljivali da žele odbraniti naslov najbolje selekcije.

Međutim, ništa im nije išlo po planu. Doživjeli su dva poraza i više sretno su pobijedili Švedsku i morali su kući već nakon grupne faze.

Bild je danas otkrio neke nevjerovatne detalje sa Mundijala i sve što se spominje nimalo ne liči na profesionalan odnos fudbalera, posebno reprezentativaca.

Kako tvrdi Bild, čelnici FS Njemačke su morali isključivati wi-fi u ranim jutarnjim satima jer igrači nisu išli na spavanje već su igrali FIFA-u i Fortnite.

Također, u reprezentaciji je vladala negativna atmosfera. Odnosi među fudbalerima nisu bili najbolji i vrlo je izvjesno da su neki od njih završili sa Elfom za sva vremena.

Nakon svega otkrivenog nije nikakvo čudo što su Nijemci morali vrlo brzo kući, a na selektoru Joachimu Loewu je sada da ponovo posloži ovu selekciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti