Bild tvrdi da je Bayern u pregovorima, Boateng na izlaznim vratima

Odlazi na Otok?

Bild tvrdi da je Bayern u pregovorima, Boateng na izlaznim vratima

E. Škorić

Jedan od igrača koji će sasvim sigurno biti u žiži javnosti u finišu prelaznok roka je stoper Jerome Boateng.

Ako govorimo o stoperu, onda nije teško pogoditi s kim se povezuje. Da, želi ga Jose Mourinho u Manchester Unitedu. Yerry Mina mu je propali plan, pa se Posebni okrenuo Tobyju Alderweireldu iz Tottenhama i Jeromeu Boatengu iz Bayerna.

Dvadesetdevetogodišnji Boateng već je sedam godina u Bayernu, mada je prošle sezone izostao dobar dio zbog povrede, ali sada se uveliko špekuliše o njegovom transferu u Manchester.

Priču je objavio i njemački Bild, koji je napisao kako je United otvorio pregovore s Bayernom, koji će zahtijevati cijenu od 50 miliona eura, ali njemačkog defanzivca isto tako želi i Arsenal.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

I PSG se spominje, pa bi Boateng mogao da bude najtraženiji igrač posljednjeg dijela prelaznog roka, a najviše je potreban Mourinhu, koji mjesecima vapi da mu nedostaje jedan dobar stoper.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi