"Bili" i bez Ibričića pobijedili

Druga pobjeda Hajduka

"Bili" i bez Ibričića pobijedili

Edmir Škorić

Derbi 7. kola HNL-a igrao se večeras u Varaždinu, a pripao je, konačno dobrom, splitskom Hajduku. Varteks je poražen sa 3:0, a svih 90 minuta za "bile" sasvim dobro odigrao je Boris Pandža, dok je Ibričić zbog manje povrede bio van pogona.

Hajduk je konačno došao i do svoje druge pobjede, a trenera Reju može radovati svakako dobra igra svoje momčadi. Bolje su gosti iz Splita otvorili utakmicu, a to im se isplatilo nakon pola sata igre kada Mirko Oremuš odličnom solo akcijom pogađa za vodstvo i veliku radost Torcide.

Nastavila se dominacija Hajduka i do kraja prvog dijela, no Krklec je nekako uspio sačuvati svoju mrežu netaknutu, osim naravno onog gola Oremuša, tada Krklec nije imao nikakve šanse.

I u nastavku Hajduk nastavlja tamo gdje je stao, 53. minuta i vodstvo od 2:0 u Varaždinu. Cernat je fenomenalno progurao loptu kroz sredinu, Anthony Šerić našao se sam ispred Krkleca i pogodio u njegovu lijevu stranu. Do kraja utakmice čista dosada, bez pravih prilika, a onda Anasa Sharbinija ruši golman Krklec. Mladi Sharbini sam je uzelo loptu u ruke i sa jedanaest metara pogodio za konačnih 3:0.

Treba istaknuti da je Boris Pandža bio na nivou, naravno to pokazuje i podatak da su "bili" uspjeli sačuvati svoju mrežu.

Rezultati 7. kola:
Varteks - Hajduk 0:3
Lokomotiva - Šibenik 0:0
Zadar - Sesvete 2:0
Osijek - Istra 3:0
Rijeka - Karlovac 1:1
Slaven B. - Međimurje 3:2
Inter Z. - Dinamo Zagreb 0:1

Tabela HNL-a:
1. Dinamo Z. 19
2. Cibalia 15
3. Karlovac 15
4. Šibenik 12
5. Rijeka 11
6. Osijek 11
7. Varteks 11
8. Međimurje 10
9. Zadar 10
10. Slaven B. 10
11. Inter Z. 8
12. Hajduk 8
13. Lokomotiva 7
14. Istra 1961  7
15. Croatia Sesvete 2
16. Zagreb 0

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.