"Bili smo užasni u drugom poluvremenu, možemo biti sretni što smo stigli do pobjede"
Manchester United je odigrao dosta loše u drugom poluvremenu

Igrač Uniteda nije bio zadovoljan sa igrom svoje ekipe

"Bili smo užasni u drugom poluvremenu, možemo biti sretni što smo stigli do pobjede"

S. Pašalić

Manchester United je danas upisao pobjedu protiv Watforda 2:1.

Iako je ekipa Olea Gunnara Solskjaera stigla do sva tri boda, igrač Uniteda Luke Shaw nije bio pretejrano zadovoljan igrom svog tima i nazvao ju je užasnom.

United je golovima Rashforda u 28. i Martiala u 72. minuti poveo sa 2:0, da bi Doucoure u 90. minuti postavio konačnih 2:1. Ipak, Luke Shaw kaže da je zadovoljan sa rezultatom, ali ne i sa igrom svoje ekipe.

"U drugom smo poluvremenu bili užasni, imali smo sreće s rezultatom. Najvažnije je da smo stigli do nova tri boda", rekao je Shaw nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imali smo nekoliko prilika, ali nismo ih iskoristili. Moramo se ponovno sabrati i fokusirati se na Wolvese u narednom kolu. Želimo otići tamo i upisati pobjedu", dodao je Shaw.

"Osjećamo se jako dobro i samouvjereno, i potpuno vjerujemo Oleu, i radujemo se saradnji s njim u godinama koje dolaze.", zaključio je igrač Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi