Bilić: Fokusiran sam na svoj posao, ne zanimaju me glasine
Foto: EPA

Bilić o svojoj budućnosti u West Hamu

Bilić: Fokusiran sam na svoj posao, ne zanimaju me glasine

Slaven Bilić, prema svojim riječima, fokusiran je samo na svoj posao u West Hamu.

Hrvatski stručnjak je demantovao sve špekulacije koje se tiču njegove budućnosti u West Hamu. 

West Ham se trenutno nalazi na 12. poziciji Premier lige, a vezali su i tri vezana poraza, stoga ne čude glasine oko mogućeg Bilićevog odlaska.

Međutim, Bilić, kojem ugovor sa West Hamom traje još godinu dana, za britanske medije je rekao kako samo želi da se vrati na pobjednički kolosijek.

"Ja se koncentrišem na svoj posao. Ništa se nije promijenilo u posljednjih nekoliko dana. Ja sam fokusiran na sljedeću utakmicu."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Špekulacije me ne zabrinjavaju. Mi smo u stanju u dobroj formi dočekati kraj sezone. U potpunosti sam motivisan i fokusiran", rekao je Bilić.

"On je pozitivan i strastven u svom poslu. Želi, kao i igrači, da ostane u dobrom raspoloženju. Znamo da u zadnje vrijeme nismo bili dovoljno dobri", dodao je Aaron Cresswell, lijevi bek West Hama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi