Bilić mora na operaciju

Neće ga biti s timom pet sedmica

Bilić mora na operaciju

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić morat će na operaciju kuka.

Trener West Ham Uniteda je i tokom fudbalske karijere imao problema sa ovom povredom, a na novu operaciju će ići u maju mjesecu.

Ukoliko do tada ostane u klubu i ukoliko ga čelnici West Hama budu željeli na klupi i naredne sezone, Bilić će u to vrijeme treniranje kluba prepustiti svom pomoćniku Nikoli Jurčeviću.

Inače, hrvatski stručnjka je već jednom bio na operaciji kuka i to 2012. godine kod Borisa Nemeca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Probleme sa kukom vučem još iz igračkih dana, a sve je kulminiralo na Svjetskom prvenstvu 1998. godine. Tada se sve potpuno zakomplikovalo. Za neki normalan život mi nije smetalo i nije to baš neizdrživa bol, ali bilo je bolno. Zato sam i prekinuo igračku karijeru", rekao je Bilić.

Podsjetimo da je ekipa West Hama trenutno na 11. mjestu Premiershipa sa 33 osvojena boda. Narednu utakmicu igraju na domaćem terenu protiv Leicester Cityja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi