Bilić: Je** vas on, pričajmo o Carrollu

Menadžer West Hama o Payetu

Bilić: Je** vas on, pričajmo o Carrollu

Edmir Škorić

Nakon 3:0 pobjede nad Crystal Palaceom, menadžer West Hama Slaven Bilić nije želio pričati o Dmitriju Payetu.

Francuz je sve bliže odlasku iz West Hama i Bilić ne želi više da govori o Payetu.

"Ne želim da pričam o njegovoj prodati. Jeb* vas Payet, hajde da govorimo o Carrollu, Marku Nobleu i ostalim igračima. Oni zaslužuju više da ih se spominje od Payeta", kazao je Bilić.

Payet je zaželio da ode iz West Hama i preko noći je od glavnog igrača postao izdajica. Vlasnici kluba ne žele da ga prodaju, Bilić na njega računa i zato se Payet našao u veoma nezavidnoj situaciji.

Ostaje da vidimo šta će se kasnije desiti s Payetom, koji je bez sumnje sjajan igrač, ali trenutno na Olimpijskom stadionu u Londonu nije omiljen.

Potražite više informacija na temu Premier league:


Bilic- Focus on Carroll for fk sake! by videosansebastian

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi