Payet otkrio u koji klub želi da pređe

Želi se vratiti u Marseille

Payet otkrio u koji klub želi da pređe

Endin Čaušević

Dimiti Payet ovih dana je najomraženija osoba navijača West Hama iako je on najveća zvijezda ovog kluba.

Payet je nedavno odbio da igra za West Ham iz protesta jer želi da ga čelnici klub pusta da promijeni sredinu. Ovaj potez razočarao je navijače kluba gdje je do jučer bio glavna zvijezda.

Engleski mediji jutros su objavili da je na adresu West Hama stigla prva ponuda, te da Marseille želi vratiti Francuza u tim. Iako su mnogi bili skeptični oko njegovog povratka, čini se da je to baš ta ponuda koju je Payet čekao.

"Čuo sam da spominju ponudu Marseillea i iskreno ne bih imao ništa protiv da se vratim u svoj bivši klub", kratko je prokomentarisao Payet.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Francuski reprezentativac u West Ham je stigao na ljeto 2015. godine, a u svojoj prvoj sezoni oduševio je sve. Ipak, čini se da je nakon 18 mjeseci već poželio da se vrati kući ili je to samo njegov pokušaj da ostvari veći transfer. Sigurno će stvari oko Payeta biti dosta jasnije u narednih nekoliko dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi