Bilić našao zamjenu za izdajicu Payeta

Sigurdsson među Čekićarima?

Bilić našao zamjenu za izdajicu Payeta

Midhat Šljivak

Menadžer West Hama Slaven Bilić našao je već zamjenu za Francuza Dimitrija Payeta.

Francuki fudbaler odbio je nastupati za londonski klub. Zatražio je transfer, a njegova odluka je naljutila navijače i rukovodstvo Čekićara.

Payet više neće obući dres ovog tima, a menadžer Slaven Bilić mu je već našao zamjenu. West Ham će do kraja prelaznog roka pokušati angažovati islandskog fudbalera Gylfija Sigurdssona.

Rukovodstvo Čekićara će za usluge ovog fudbalera ponuditi ekipi Swanseaja 20 miliona funti, što bi mogla biti zadovoljavajuća ponuda za ovaj tim, koji se nalazi na dnu engleskog Premiershipa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Islanđanin je rijetko svijetla takčka Swanseaja ove sezone. Postigao je pet golova uz šest asistencija u 21 odigranom meču, no njegovi saigrači mu ne pružaju podršku, pa je Swanse zakovan za dno Premier lige.

Sada bi mogli ostati i bez najboljeg igrača koji je u karijeri pored ovog kluba igrao još za Tottenham, Hoffenheim i Reading.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi