Nakon najave o odlasku: Stigla zvanična ponuda za Payeta

West Ham odbio ponudu iz Francuske

Nakon najave o odlasku: Stigla zvanična ponuda za Payeta

Hrvatski stručnjak na klupi West Ham Uniteda Slaven Bilić poručio je jutros engleskim medijima da Dimitri Payet nema namjeru više igrati u dresu ove ekipe.

Francuski fudbaler i ponajbolji igrač West Hama navodno je nezadovoljan zbog loših igara ove ekipe u Premiershipu i ima veliku želju da ode. Neki izvori čak govore da Payet više neće niti jednom šutnuti loptu u dresu West Hama ukoliko mu ne omoguće transfer.

S druge strane, čelnici West Hama nadaju se da mogu uvjeriti ovog fudbalera da ostane barem do kraja sezone.

Također, najnovije informacije govore da je stigla i zvanična ponuda danas za ovog fudbalera i to od Marseillea teška 19,1 milion funti. Ipak, West Ham je ovu ponudu odbio jer smatraju da njihov najbolji fudbaler vrijedi više novca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da Payet ima važeći ugovor sa West Hamom do ljeta 2021. godine, a da je ove sezone odigrao 18 mečeva te postigao samo dva gola u Premiershipu. Osim toga, ima i sedam upisanih asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi