Bilić: Ne razmišljam o plasmanu u Ligi prvaka

Nakon pobjede nad Spursima

Bilić: Ne razmišljam o plasmanu u Ligi prvaka

Fudbaleri West Hama sinoć su u gradskom derbiju savladali Tottenham s minimalnih 1:0. 

Izabranicima Slavena Bilića to je ujedno bio dvanaesti ovosezonski trijumf u engleskom Premiershipu, a sa trenutnom šestom pozicijom Čekićari su sve bliže plasmanu u Ligu prvaka.

"Ne razmišljamo o mjestima koja vode u Ligu prvaka. Možda je mala razlika do tih mjesta, ali mala je razlika i do devete pozicije. Mi želimo nastaviti ovako i pokušati sve dobiti", kazao je Slaven Bilić za tamošnje medije i potom dodao da je zadovoljan sinoćnjom pobjedom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bila je to utakmica sezone za nas i očekivali smo ovakvu atmosferu. Ovo je možda najbolja naša utakmica jer smo od prve minute bili dominantni, taktički, tehnički, fizički", istakao je bivši selektor hrvatske reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti