Bilić: Ni moji psi ne navijaju za Tottenham

Spursi dočekuju West Ham

Bilić: Ni moji psi ne navijaju za Tottenham

Na stadionu White Hart Lane sutra će u okviru 13. kola Premiershipa snage odmjeriti Tottenham i West Ham kojeg s klupe vodi karizmatični Slaven Bilić. 

Čekičari pod vodstvom Bilića ove sezone igraju odlično i na tabeli imaju sedam bodova manje od vodećeg Leicestera, a naredni susret protiv Tottenhama hrvatski trener je najavio na slikovit način.

"Ne osjećam nikakvu odbojnost prema Tottenhamu, ali oni su londonski klub. Mnogi navijači oba kluba zajedno rade i zato bi bilo dobro pobijediti da naši navijači mogu zafrkavati navijače Spursa. Ako izgubimo, neće im biti ugodno na poslu", kazao je Bilić, te dodao:

"U mojoj kući svi navijaju za West Ham. Mislim da navijači Tottenhama nisu ni moji psi, ali moram provjeriti. Jutros su mi izgledati malo drugačije", našalio se bivši selektor hrvatske reprezentacije. 

Bilić napominje da neće biti lako bez zvijezde Dimitrija Payeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne morate biti trener West Hama da bi rekli da je Payet naš najvažniji igrač. Važan je jer zabija golove, asistira, čuva loptu. Sigurno da nam nedostaje, nezamjenjiv je. On je jedan od onih igrača koji klub čine 50 posto boljim. Zanima me kako ćemo izgledati bez njega", riječi su Bilića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.