Doumbia karijeru nastavlja u Premiershipu?

Na meti engleskih velikana

Doumbia karijeru nastavlja u Premiershipu?

Napadač CSKA i reprezentacije Obale Slonovače Seydou Doumbia mogao bi uskoro zaigrati u engleskoj Premier ligi.

Za usluge brzonogog napadača interesuju se neki od najvećih klubova na Otoku, prije svega Liverpool, Chelsea, Tottenham i West Ham.

Prema navodima britanskih medija, 27-godišnji fudbaler je najbliži prelasku u West Ham, jer Slaven Bilić ima namjeru osvježiti napad svoje ekipe.

West Hamovi napadači u posljednje vrijeme imaju mnogo problema sa povredama, pa zbog toga Bilić često ima deficit na toj poziciji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Seydou Doumbia je u svojoj evropskoj karijeri nastupao za Young Boys, CSKA i Romu, za koju je i dalje vezan ugovorom. Obzirom da se u Rimu nije dobro snašao, vjerovatno se neće vraćati na Olimpico nakon 1. januara 2016. godine, kada mu ističe posudba.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.