Bilić: Nisam cool, ali pokušavam biti normalan

Više ne svira gitaru...

Bilić: Nisam cool, ali pokušavam biti normalan

S. Bošković

Slaven Bilić koji ove sezone vodi West Ham United jedan je od najpopularnijih trenera u Premiershipu.

Bivši hrvatski selektor sa svojim West Ham Unitedom uspio je srušiti mnoge velikane iz Engleske, no nakon toga klub je upao u rezultatsku krizu i trenutno zauzima osmu poziciju na tabeli. 

Bilić je u razgovoru za inostrane medije istakao da su mu olakšane stvari na Upton Parku jer je tokom igračke karijere imao priliku nastupati za West Ham.

"Lakše mi je jer sam igrao ovdje i znam kako stvari funkcioniraju. Također, imam i iskustva jer sam vodio reprezentaciju Hrvatske, Lokomotivu i Bešiktaš. Imam sjajne pomoćnike i momčad koja ima sjajan karakter i veliki potencijal", rekao je Bilić.

Poznato je da ovaj karizmatični trener voli svirati gitaru, ali za nju više nema vremena. 

"Teško mi je kad govorim o sebi, ne mogu se hvaliti. To propuštam drugim ljudima. Ja nisam cool, ja sam normalan ili pokušavam biti normalan. Nisam mlad da bih bio cool. Nemam vremena da sviram gitaru", izjavio je Bilić, te je progovorio i o svojoj gitari: 

"Volim svirati, ali nisam dugo svirao. Gitaru sam ostavio u garaži. Kad ste trener nemate previše slobodnog vremena. Posvetite se fudbalu i porodici."

Slaven Bilić otkrio je i kojeg trenera najviše voli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jurgena Kloppa obožavam. On je fantastičan trener i jedan je od najboljih trenera na svijetu. Učinio je nevjerovatnu stvar s Borussijom Dortmund. O njemu sam čuo samo pozitivne priče. On je savršen za Liverpool", dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.