Bilić već odlučio ko će napustiti West Ham

Odluka više nego jasna...

Bilić već odlučio ko će napustiti West Ham

Slaven Bilić na neke fudbalere neće računati u narednoj sezoni. 

Nekadašnji selektor hrvatske reprezentacije, koji ove sezone sa velikim uspjehom vodi West Ham United, već ozbiljno razmišlja o planovima za budućnost i navodno je iz svojih zamisli prekrižio trojicu igrača. 

Alex Song, Emmanueu Emenike i Victor Moses trebali su biti prava pojačanja za Čekićare, no tim sa Upton Parka je i bez njihove pomoći napravio velike stvari i donio odluku koja se nije očekivala na početku sezone. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, s vremenom je postala više nego jasna i engleski mediji navode da pomenuti igrači nisu ispunili očekivanja Slavena Bilića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi