Alex Song postaje veliki problem za Barcelonu

West Ham ne želi kamerunskog fudbalera

Alex Song postaje veliki problem za Barcelonu

Endin Čaušević

Kamerunski fudbaler Alex Song postaje veliki problem za Barcelonu jer West Ham ne želi da ga zadrži.

Song već drugu sezonu zaredom igra na posudbi u londonskoj ekipi, ali su čelnici West Hama danas poručili Barceloni da nemaju namjeru da na kraju sezone otkupe njegov ugovor.

Nakon završetka ove sezone Song će se vratiti na Camp Nou, ali se tu vjerovatno neće dugo zadržati. On je u Barcu stigao 2012. godine iz Arsenala, a katalonski klub koštao je čak 19 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona sigurno nema namjeru da zadrži Songa u ekipi, te će pokušati da ga proda ukoliko bude zainteresovanih klubova. Song lagano postaje veliki problem za Katalonce s obzirom da s ovim klubom ima ugovor na još jednu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti