Bilić završio u bolnici

Zbog jakih simptoma gripe

Bilić završio u bolnici

Hrvatski nogometni stručnjak Slaven Bilić našao se u problemima krajem prošle sedmice i početkom ove.

Trener West Ham Uniteda završio je u bolnici u nedjelju nakon što je imao snažne simptome gripe. On je u londonskoj bolnici proveo dva dana, a u utorak je pušten kući.

Bilić će morati do subote mirovati u kući i neće smjeti imati nikakve aktivnosti. S druge strane, čelnici West Hama se nadaju da će njihov trener moći trenirati i spremiti ekipu za duel protiv Manchester Cityja kojeg West Ham igra 1. februara na domaćem terenu u okviru Premier lige.

Podsjetimo da West Ham ove sezone ima velikih problema sa povrijeđenim fudbalerima pa tako ni njihovi rezultati nisu u skladu sa prošlosezonskim. Oni se trenutno nalaze na 10. mjestu Premiershipa sa 28 bodova nakon 22 meča. Dojam su popravili nakon dvije posljednje pobjede protiv Crystal Palacea i Middlesbrougha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti