Bilić potvrdio: Payet ne želi više da igra za West Ham!

Čekićari u problemima

Bilić potvrdio: Payet ne želi više da igra za West Ham!

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Dimitri Payet ne želi više da nastupa za West Ham.

Ovu vijest je danas engleskim medijima potvrdio menadžer Čekićara Slaven Bilić.

"Govorili smo da ne želim prodavati naše najbolje igrače, ali Payet ne želi više igrati za West Ham. Ne želimo ga prodati. Pričao sam s predsjednikom i novac nije problem. Ponudili smo mu dugotrajan ugovor, jer ga želimo u svom timu", rekao je Bilić.

Ipak, čini se kako Payet nema namjeru da ostane. Nezadovoljan je igrama ekipe koja je ove sezone ostvarila svega šest pobjeda.

Nekoliko ekipa pokazalo je interes za dovođenje 29-godišnjeg francuskog fudbalera, a u posljednje vrijeme se najviše spominje povratak u redove Marseillea.

Također, sjajni fudbaler se povezuje s Real Madridom, te PSG-om.

Payet je član londonskog tima postao u ljeto 2015. godine. Stigao je za 15 miliona eura, a igrama je oduševio Englesku, ali i cijelu Evropu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone je postigao tri pogotka uz osam asistencija u 22 odigrana susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi