Bilić želio najbolje, a dobio igrača iz Championshipa

Scott Hogan u West Hamu

Bilić želio najbolje, a dobio igrača iz Championshipa

Midhat Šljivak

Ekipa West Hama će u narednom periodu dobiti napadačko pojačanje.

Iako je Slaven Bilić u svoj tim želio dovesti vrhunsko ime, na kraju se morao zadovoljiti napadačem iz Championshipa, a radi se o igraču Brentforda Scottu Hoganu.

The Mirror tvrdi kako će Čekićari potpisati ugovor s Hoganom tijekom ove sedmice, a s obzirom na impresivnu statistiku koju ovaj napadač ima, očekuje se da zablista u Premier ligi. Njegove usluge londonski tim će platiti 12 miliona funti.

Ove sezone je ovaj fudbaler odigrao 25 utakmica za Brentford. Postigao je 14 golova, a debi za West Ham bi mogao imati već u subotu u meču protiv Crystal Palacea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovom 24-godišnjem fudbaleru će transfer u West Ham biti šansa karijere. Prethodne dvije i po godine je nosio dres Brentforda, a ranije je igrao za niželigaše Rochdale, Hyde, Ashton United...

West Ham je trenutno na 13. mjestu engleske Premier lige sa 22 boda i do kraja sezone će imati težak zadatak da se vrate na pobjedničke staze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi