Biliću ponuđen novi posao i pravo bogatstvo

Vraća se trenerskom poslu?

Biliću ponuđen novi posao i pravo bogatstvo

Nekadašnji selektor Hrvatske Slaven Bilić mogao bi se, kako stvari stoje, vratiti trenerskom poslu.

Bilić je na odmoru od novembra 2017. godine kada se razišao sa West Hamom, međutim posljednjih mjeseci se sve više povezuje s brojnim klubovima i pitanje je vremena kada će ponovo sjesti na klupu.

Posljednja ponuda dolazi iz Saudijske Arabije, tačnije od tamošnjeg najbogatijeg i najstarijeg kluba Al-Ittihada. Tamošnji mediji pišu da je vodstvo kluba ponudilo Biliću posao vrijedan tri miliona eura po sezoni, a kandidat je također i Rumun Cosmin Olaroiu.

Al-Ittihad nije baš najbolje otvorio sezonu, u uvodna tri kola je zabilježio isto toliko poraza, a čelnici kluba spas vide upravo u Biliću. Ostaje da se vidi da li će i doći do saradnje.

Podsjetimo, kroz dosadašnju karijeru Bilić je osim West Hama vodio još reprezentaciju Hrvatske, Lokomotiv, Hajduk i Bešiktaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije