Veliko razočarenje Mundijala na klupu dovodi Slavena Bilića?

Hrvatski stručnjak pred novim angažmanom

Veliko razočarenje Mundijala na klupu dovodi Slavena Bilića?

Samir Mlaćo

Poljska je razočarala na Mundijalu u Rusiji, te je ceh platio sada već bivši selektor Adam Nawalka koji se i zvanično razišao sa čelnicima poljskog saveza.

Mediji u Poljskoj navode da je jedan od kandidata za nasljednika Nawale hrvatski stručnjak Slaven Bilić. Bilić je bez angažmana nakon razlaza sa West Hamom, a trenutno radi u Rusiji na SP kao stručni komentator za jednu englesku televiziju.

Povezivao sa i sa reprezentacijom Kine, te sa Eintracht Frankfurtom koji je prethodni period vodio Niko Kovač, sadašnji trener Bayerna iz Munchena.

Bilić je navodno želja predsjednika Nogometnog saveza Poljske Zbignlewa Bonleka, te bi u narednim danima sve trebalo biti jasnije.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ovaj stručnjak je u dosadašnjoj karijeri pored West Hama i hrvatske nogometne reprezentacije vodio i mladu reprezentacije Hrvatske, Lokomotivu iz Moskve, Bešiktaš...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi