Bilo je lijepih poteza, golova, ali ovaj navijač je pobjednik večeri Lige prvaka
Njegova šetnja je privukla pažnju skoro kao ono što se dešavalo na terenu

Fantastična scena sa tribina

Bilo je lijepih poteza, golova, ali ovaj navijač je pobjednik večeri Lige prvaka

M. Šljivak

Manchester City je nevjerovatnim preokretom pobijedio Schalke u Gelsenkirchenu sa 2:3.

Domaća ekipa je na poluvremenu meča imala iznenađujuće vodstvo (2:1), nakon što je iskoristila dva dosuđena penala, ali na kraju na njihovu žalost, tu prednost nisu iskoristili.

Odlično raspoloženje među navijačima Schalkea je vladalo tokom većeg dijela u takmice. To jasno pokazuju scene sa poluvremena utakmice, a u jednoj je veliku pažnju pokupio navijač Schalkea.

On je sa pivom na glavi hodao po tribinama. Dok bi mnogi strahovali kako će se čaša prosuti, on je hladno došetao do prijatelja, koji su naravno bili oduševljeni.

I ne samo oni. Video ovog navijača sa pivom postao je veoma popularan na društvenim mrežama, gdje je sakupio veliki broj pregleda.

Čak pojedini navijači iz Engleske, koji su poznati kao veliki ljubitelji piva, pozivaju ovog čovjeka da im se pridruži na utakmicama njihovog kluba.

Zaista zanimljiva scena koja pokazuje svu zabavu koja se može naći na stadionima širom Evrope.

Ovaj čovjek je pobjednik dana!

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaboti janos
Jes,a kako ti stojis s razredima?
0 0
luks-02
A Ronaldo je čitavu utakmicu rukama pokazivao,da ima završenih 5 razreda osnovne škole.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi