Bilo je nade, ali ne i vremena: Šok za Aydina Olguna u dalekom Azerbejdžanu

Bivši i kontroverzni gazda Čelika

Bilo je nade, ali ne i vremena: Šok za Aydina Olguna u dalekom Azerbejdžanu

Admin Čaušević

Aydin Olgun je imao velike planove s Čelikom, barem je tako pričao, međutim u praki zenički klub je srozao na samo dno.

Olgun je proljetos napustio Čelik uz dosta drame i turbulencija, dok je i dalje ostao vlasnik makedonskog tima Shkupi.

Shkupi se ove godine takmičio u kvalifikacijama za Europa ligu, a makedonski tim nije donio lijepe vijesti svom gazdi iz dalekog Azerbejdžana.

Naime, u duelu Neftcija i Shkupija domaći tim je slavio sa 2:1, a svi golovi su postignuti u drugom poluvremenu nakon izjednačene igre u prvom dijelu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Domaći su poveli s 2:0 golovima Bugrinea i Krivotsyuka, Darboe je u nadoknadi vratio nadu gostima, ali nije bilo vremena za potpuni povratak.

Inače, Shkupi je ovaj meč završio i s igračem manje jer je u 70. minuti drugi žuti, odnosno crveni karton dobio Goudiaby.

Top Komentari

wubpozz
Jest prevarant, ali da je najveći krivac za Čelik, ne slažem se
3 0
Baco
Bilo mu u svim utakmicama tako kad je Čelik upropastio...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi