Bilo je pitanje vremena: Kinezi žele i Ronalda!

Špekuliše se o nevjerovatnoj cifri

Bilo je pitanje vremena: Kinezi žele i Ronalda!

Kako navode pojedini inostrani mediji, Real Madrid će uskoro dobiti nevjerovatnu ponudu za Cristiana Ronalda.

Trend odlaska velikih zvijezda u Kinu nastavit će se i u januarskom prelaznom roku, a bilo je samo pitanje trenutka kada će se neki klub iz te zemlje zainteresovati i za Cristiana Ronalda.

Navodno, jedan klub iz Kine, čije ime nije navedeno, sprema ponudu tešku 300 miliona eura za Portugalca, uz godišnju platu od nestvarnih 150 miliona eura za najboljeg igrača svijeta za 2016. godinu.

Koliko u ovim špekulacijama ima istine pokazat će vrijeme, ali jasno je da se teško može očekivati Ronaldov odlazak u Kinu. S druge strane, ovakvu ponudu je teško i odbiti...

Potražite više informacija na temu La Liga:

Put Kine su u posljednjih godinu dana krenule brojne svjetske zvijezde poput Martineza, Hulka, Oscara i Teveza, ali Cristiano Ronaldo bi eventualnim transferom ipak dao ovoj priči jednu sasvim novu dimenziju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi