Bilobrk nakon osam godina napušta Široki Brijeg

Iskusni golman mijenja sredinu

Bilobrk nakon osam godina napušta Široki Brijeg

Iskusni golman Luka Bilobrk odlučio je da minula sezona bude i posljednja u dresu Širokog Brijega. 

Bilobrk je na Pecaru stigao još 2011. godine i dosad je za plavo-bijele branio na skoro 200 zvaničnih utakmica, međutim sada je odlučio da 'digne sidro' i potraži novu sredinu tokom ljeta.

Da je došao kraj epizodu u Širokom Brijegu potvrdio je Bilobrk i na društvenim mrežama.

"Od sutra više nisam igrač Širokog Brijega. Odlazim tužan, ali ponosan na prelijepih osam godina provedenih u klubu i samom gradu. Hvala vam na svemu, život ide dalje", poručio je Bilobrk.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kroz dosadašnju karijeru tridesettrogodišnji Bilobrk je pored Širokog Brijega u našoj zemlji branio još za Travnik i Čelik, te u Hrvatskoj za Križevce i Bjelovar.

Redove Širokog Brijega su, podsjetimo, prethodno napustili Eliomar, Petrović, Pamić, Begonja, Perković, Popović...

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi