Bilobrk: Slobodan sam, ko misli da mu mogu pomoći neka me zove, ali zna se ko ima prednost

Najbliže ostanku u Radniku

Bilobrk: Slobodan sam, ko misli da mu mogu pomoći neka me zove, ali zna se ko ima prednost

E. Škorić

Luki Bilobrku (34) ističe ugovor s FK Radnik Bijeljina, ali sjajni golman ubzro će donijeti konačnu odluku o nastavku karijere.

Bilobrk je godinama jedan od najboljih golmana Premijer lige BiH, a trenutno je čuvar mreže gola tima iz Bijeljine i, kako stvari stoje, nema ništa protiv da tako i ostane, no bilo je evidentno da će Travničanin biti tražen među ostalim klubovima.

"U pregovorima sam s nekoliko klubova, ali da budem iskren, prednost prije svih ima FK Radnik, koji je bio korektan. Ne dogovorim li se s njima ubrzo, okrenut ću se nekim drugim opcijama. Uglavnom, sve je u fazi dogovora i pregovora i još uvijek je rano, zvanično nije ni završena sezona. Klubovi još niosu riješili plan, kako igrački, tako i financijski za sezonu", rekao je Bilobrk za SportSport.ba, dodavši:

"Ja sam slobodan, ko misli da mu mogu pomoći, tu sam... ali ponavljam, Radnik je trenutno taj koji ima prednost u odnosu na druge".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bilobrk je u karijeri još branio za Travnik, Čelik i Široki Brijeg, s kojim je u sezoni 2016/17 osvojio Kup.

Top Komentari

Denchi
Aj u Borac
2 0
tcity055
Jarane nema više novca previše nego ko ti prvi ponudi prihvataj i godine te sustižu. Dobar si golman al džaba pandemija učinila svoje.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti