Popari ističe ugovor, odlazak realnija opcija nego ostanak u Bijeljini
Popara je veoma zahvalan igrač na sredini terena i neće biti iznenađenje ako ovog ljeta napusti Bijelinu i ode u neki veći i jači klub

Radnik ga želi zadržati

Popari ističe ugovor, odlazak realnija opcija nego ostanak u Bijeljini · Saznajemo

D. Kurbegović

Fudbaleri Radnika u narednoj sezoni mogli bi krenuti u znatno izmijenjenom sastavu. Iako još nije zvanično otkazana ovogodišnja sezona u Premijer ligi, čini se da je većina klubova već krenula s pripremama i razmišljanjima o narednoj takmičarskoj sezoni.

U proteklim danima nekoliko igrača je napustilo ekipu iz Bijeljine, a veoma moguć je i odlazak Radovića za koji je zainteresovan Zrinjski, te Karić, kojeg od prošle zime želi sarajevski Željezničar.

Još jedan igrač koji je bliži odlasku, nego ostanku u Radniku kako saznajemo je 28-godišnji veznjak Nikola Popara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj bivši kadetski i juniorski reprezentativac BiH u Bijeljinu je stigao prije dvije sezone, te je uglavnom bio standardan igrač. Njemu ugovor ističe krajem narednog mjeseca i bliži je odlasku nego ostanku u Radniku, koji je zainteresovan da produži saradnju s ovim igračem.

Popara igra na poziciji defanzivnog veznog, a u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Teleoptik, Spartak, Vojvodinu, Jagodinu, švicarske Biel, United i Stade, dok je u Radnik stigao iz Budućnosti iz Podgorice. U ovoj sezoni za tim iz Bijeljine skupio je 13 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti