15

Komentari (15)

selver79
Odakle mu vise pare
user1621626775
@selver79 jednostavan odgovor NAFTA IZVIRE
user1597698961
Hahaha buraz 320milijardi!!! Nije miliona(a svi znamo kolika je to para) pa zamisli samo 320milijardi ahaha,nenormalno visoka cifra
selver79
**** pleme jaci od drzave mi nemamo ni milijardu a nafta 2,40
Marco_Materazzi
Jao da hoce doci i nas “agnelli” iz Arabije, pa da vise niko nikad nista u Italiji ne osvoji!
Śmeker007
Hajde sto je vecina COPY/PASTE kod vas, al da ne znate ni imena da pravilno napisete je haos, lik se zove ACCCCCCHRAF HAKIMI a ne ASSSSSHRAF, moja tetka koja u Bingu radi bi mogla se znaci bez problema baviti novinarstvom...
pjanke.sa
Hahaahahahahahaah odlican komentar
JuventinoBK
Ma jok, nema od ovog nista, ova ****a sotonska lete samo u sotonsku englesku

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Malmi_Suomi
Evo ove dalebu opet.
Koji si to smor jarane sotonski, samo žali Bože tvog nick-a.
Čuj @JuventinoBK ?
To nešto sa Banovići krekom imaš?
NA POSOOOOO - :))))
miki30
Pa ovo treba zabraniti. Nemožeš se svjesno zaduživati do guše i onda se prodaš nekom šeiku i svi problemi rješeni. Onda bi trebali sad i ostali klubovi koji pametno ulažu novac kupovati sve redom davati plate od 40, 50 mil. godišnje pa onda kad ulete u minus od milijardu eura lagano se prodati kakvom arapu i to je to. Cirkus ovaj fudbal postao.
MUFCDOGROBA
Barcelona, Real Madird, Atletiko Madrid, Bayern, United, Liverpool to su jedini timovi koji su dosli sami na poziciju na kojoj su danas. Ko se ne slaze neka place.
Marco_Materazzi
@miki30 hahaha a kad agnelli, abramovich, ovi iz man utd, city, psg, prije real i barca bacaju pare nikome nije smetalo. Ne budi smijesan. Ako treba neka ravnopravnost u fudbalu nek uvedu salary cap ko u nba i onda vise nece biti bitno ko koliko ima para nego kako ko igra. Pa nece fudbal biti dosadan kao sad jer svake godine isti osvajaju jer imaju najvise para. Ko nema para ko Inter i Milan propada a po historiji su u top 7 ekipa svih vremena uz real barcu bajern man utd i liverpool
miki30
Slažem se sa tobom i oni bi trebali da urade nešto povodom ovog problema. Nemožeš kao klub raditi decenijama da dodješ do vrha i onda dodju arapi ili kinezi kupe tamo neki klub i odmah se bore za titule. Gdje je tu Financial Fairplay, ko koga ovdje hebe u mozak? Zato se u Njemačkoj svi protive ovakvim projektima ka npr. Leipzig što je došao iz 7. Lige i bori se za titulu a timovi kao HSV, Schalke, Werder potonuše u drugu ligu jer jednostavno nemogu konkurisati onom Matteschitzu.
Marco_Materazzi
@miki30 u bundesligi je problem sto svi zaradjuju pare preko fudbala a niko ne da ni euro na pojacanja. Stadioni puni svaku utakmicu. Najbolji primjer je Eintracht Frankfurt i Schalke. Prodali jovica za 60 mil realu pa doveli silvu iz milana za 5 mil. Pa ga sad prodali leipzigu za 25 a doveli dzaba onog santos borre iz river platea. I dje nece ispast u drugu ligu. Tako isto schalke sve talenata sto je imao prodao ostao huntelaar do 40 godine u napadu. I kad je cojk presto zabijat ispadose iz lige. Werder i hamburg isto sto godina nikog nisu doveli. A sto se tice Intera meni nije nikako jasno kako je Inter u dugovima za 10 godina jednom dali preko 30 mil za igraca, za lukakua 70 i hakimi 40 mil. Ovo ostalo svi dovedeni za sicu. Jos icardija prodali za 50 psgu. Inter je u problemima zvog vlasnika koji peru novac preko Intera a nista me ulazu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.