Bio je razočaran sinoć odlukom Kovača, a sada je još i kažnjen
Sanches je i dalje nezadovoljan i želi napustiti Bayern

Koštao ga je dug jezik

Bio je razočaran sinoć odlukom Kovača, a sada je još i kažnjen

S. Pašalić

Bayern je sinoć na svom terenu u 1. kolu nove sezone Bundeslige odigrao 2:2 protiv Herthe.

Navijači bavarskog kluba nisu mogli biti zadovoljni sa rezultatom na kraju utakmice, ali Renato Sanches je imao mnogo više razloga za nezadovoljstvo od njih.

Naime, mladi Portugalac je u igru ušao tek u 85. minuti, a nakon završetka meča nije krio svoje nezadovoljstvo.

"Ovo od trenera nisam očekivao. Naravno da želim otići, ali neće me pustiti. Tužan sam jer zaslužujem više od pet minuta. Ova situacija nije dobra za mene. Igrati pet minuta nije mi dovoljno.", rekao je Sanches.

Niko Kovač je ovo kratko prokomentarisao nakon meča: "Još ništa ne mogu reći o tome, još s njim nisam razgovarao i vidio šta se dogodilo."

Ipak, njemački Bild danas piše da su Kovač i Bayern odlučili da kazne Sanchesa sa 10.000 eura zbog njegove izjave nakon utakmice protiv Herthe.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Portugalac je 2016. godine stigao iz Benfice u Bayern za 35 miliona eura, ali se dosta mučio u bavarskom klubu, a jedno vrijeme je bio i na posudbi u Swanseau.

Prošle sezone je u dresu Bayerna odigrao 24 utakmice i postigao je 2 gola te je želio napustiti redove njemačkog prvaka, ali Bayern nije imao namjeru da ga pusti.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dda27
Puno je tebi Jaro i pet minuta
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi