Hasan Salihamidžić potvrdio: Da, dolazi Coutinho!
(Foto: EPA)

Veliko pojačanje za Bavarce

Hasan Salihamidžić potvrdio: Da, dolazi Coutinho!

M. Šljivak

Sportski direktor minhenskog Bayerna Hasan Salihamidžić potvrdio je da će Philippe Coutinho postati novi igrač njemačkog prvaka.

Mnogobrojni evropski mediji objavili su večeras kako će Coutinho napustiti Barcelonu i da će doći na posudbu u Bayern, što je Salihamidžić potvrdio.

"Mogu potvrditi da smo Rummenigge i ja boravili u Barceloni tokom sedmice. Dogovorili smo sve sa igračem i njegovim predstavnicima. Sretan sam što ćemo dobiti ovog igrača", rekao je Salihamidžić.

Brazilac će u Minhen doći na jednogodišnju posudbu uz opciju kupovine na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

On je večerašnji meč Barce u Bilbao gledao sa tribina, a već sutra bi trebao put Minhena, gdje će se ozvaničiti njegov transfer.

Coutinho je za Barcu odigrao 75 utakmica i postigao je 21 gol.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Mogli ste i cifru navesti. 20 za posudbu, 120 na kraju sezone.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi