4

Komentari (4)

Doktor101
Dobra priprema i poznavanje izazova donosi uspjeh. Tako je u svakoj sferi života. Prouči ono što te očekuje, pripremi se za izazov i obori ih s nogu. Svaka čast Tim ;)
Darkwood
Tim Krul je inače jak kad dođe tekma na penale. Svi koji malo bolje pratimo fudbal možemo da se prisjetimo svijetskog prvenstva, Holandija protiv Kosta Rike. Van Gaal mjenja golmana na kraju tekme i ubacuje ovog da skida penale. Meni jedan od istorijski poteza u svijetu fudbala.
BaboBih
Svaka cast golmanu ali Dva penala sto na ovom snimku odbrani, izasao po korak sa linije... i nista. A ponavljaju se penali kad je golman 2cm od linije.. VAR i sránje.. kako kome gledaju
Chupy
To je kada ozbiljno shvatis svoj posao. Znaci o svemu mislio. Svaka cast majstore. Svako od nas bi se znao bacati ko majmun lijevo ili desno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.