Bio najbolji pojedinac protiv Širokog, a sutra ga nema ni na klupi
Golman Mladosti u duelu protiv Širokog bio je najbolji igrač domaće ekipe, ali to mu nije pomoglo da sutra bude i na klupi za rezervne igrače na gostovanju u Bijeljini

Semir Bukvić nije ni u protokolu za meč protiv Radnika

Bio najbolji pojedinac protiv Širokog, a sutra ga nema ni na klupi

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja sutra gostuju u Bijeljini kod Radnika, koji im je direktni konkurent za opstanak u Premijer ligi.


Kakanjci su drugi dio sezone otvorili domaćim porazom od Širokog Brijega 0:1, a igra koju su pokazali u tom meču je bila ispod svakog nivoa. Sutra će ipak izabranici Nemanje Miljanovića pokušati da odigraju znatno bolje, te da pokušaju izboriti pozitivan rezultat.

Zanimljiva je odluka stručnog štaba da u Bijeljinu ne povede najboljeg igrača Mladosti iz duela protiv Širokog Brijega. Semir Bukvić, golman Mladosti protiv Širokog Brijega imao je nekoliko sjajnih odbrana, posebno u drugom poluvremenu, te je jedan od rijetkih igrača iz domaće ekipe koji je bio na visokom nivou u tom meču.

Sutra će na golu Mladosti stajati Emir Velić, povratnik u Mladost, koji nije prošao ni pripreme s timom iz Kaknja, ali sutra će uzeti jedinicu i stati na gol protiv Radnika. Osim što je Bukvić bez obrazloženja sklonjen s mjesta prvog golmana, ovaj čuvar mreže neće biti ni drugi golman u sutrašnjem meču što je veoma čudna odluka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvom meču u Kaknju u prvom dijelu sezone Mladost je pobijedila Radnik rezultatom 3:2, a sutra se također očekuje zanimljiv meč sa dosta golova.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamochopa
Dug Veliću nije isplaćen pa sigurno sad ima garanciju, čak i da je Buffon kod njih on neće braniti. Seljačka posla
2 0
Hamid
Kakva je odbrana Mladosti, najbolje bi bilo da obojica stanu na gol
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije