"Bio sam jedan od onih koji je govorio da je VAR dobra ideja, ali sada nisam siguran u to"

Klopp nakon meča

"Bio sam jedan od onih koji je govorio da je VAR dobra ideja, ali sada nisam siguran u to"

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola večeras su remizirali u gostima kod Midtjyllanda (1:1) u posljednjem meču grupne faze Lige prvaka.

Redsi su ranije osigurali prvo mjesto u grupi, ali željeli su pobjedom završiti nastup u grupnoj fazi. Liverpool je golom Salaha poveo već u prvoj minuti, ali su domaći kasnije poravnali na 1:1 preko Scholza iz penala.

U samom finišu meča u centru pažnje bio je VAR. U 77. minuti poništen je gol Midtjyllanda zbog ofsajda, a u 90. pogodak Minamina zbog igranja rukom.

Poništeni gol za 1:2 je itekako naljutio Jurgena Kloppa jer su mnogi smatrali da VAR nije trebao donijeti takvu odluku. Zbog toga njemački stručnjak je poručio da sve manje misli da je VAR potreban fudbalu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Bio sam jedan od onih koji je govorio da je VAR dobra ideja. Ipak, sad nisam siguran da li bih opet isto rekao", poručio je Klopp nakon utakmice.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krosteutegurovic
Jes nevolim ove što plaču dok se dosudi protiv njih, a kad ide u korist onda šute ko p.izde
7 1
Vrana
Tačno tako, sad igrači namjerno cilaju u ruke s loptom, lako dobiti penal sad
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi