)
Biškup otišao iz Lučkog

Druga promjena trenera u Lučkom

Biškup otišao iz Lučkog

Teme:

Lučko je drugi tim u Hrvatskoj ligi koji je od starta sezone ostao bez trenera.

Nakon što je Tonči Bašić u RNK Splitu zamijenio Ivana Katalinića, do promjene je došlo i u novom prvoligašu Lučkom gdje je sporazumno raskinut ugovor sa Draženom Biškupom (45). On je sa svojom ekipom osvojio bod u prvom kolu protiv Zadra, ali su zatim uslijedila četiri uzastopna poraza i tek 15. mjesto na tabeli sa jednom bodom koliko ima i poslednji Varaždin.

Poslednji Biškupov meč na klupi Lučkog bio je prošlog vikenda protiv Splita kad su poraženi sa 2:1 golom Duje Čopa u 85. minutu. Uprava Lučkoj je odlučila da novi trener bude mladi Željko Kopić (1977) koji je do sad bio Biškupov asistent, a on će imati najteži mogući debi jer Lučko u subotu igra na Maksimiru protiv Dinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti