"Bit ću najbolji stoper! Dajem sebi tri godine roka..."
Foto: EPA

Ambiciozni planovi fudbalera Bayerna

"Bit ću najbolji stoper! Dajem sebi tri godine roka..."

Fudbaler Bayerna Niklas Sule ima vrlo ambiciozne planove po pitanju svoje budućnosti.

Sule, koji se trenutno oporavlja od puknuća križnih ligamenata, dao je intervju za klupski časopis Bayern '51' u kojem je otvoreno pričao o karijeri koju u godinama koje dolaze želi podići na veći nivo.

Dvadesetpetogodišnjem fudbaleru je cilj postati jedan od najboljih defanzivaca na svijetu.

"Van Dijk je došao u Liverpool kada je imao 27 godina i postao je najbolji na svijetu. Imam neophodno iskustvo da slijedim njegov put i uspijem to. Dajem sebi dvije ili tri godine da to učinim", izjavio je Sule i dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"U Bayernu imam sve uslove da to ostvarim. Naporno ću raditi na sebi, sve je u mojim rukama," poručio je Sule koji je u minhenski klub došao iz Hoffenheima.

Da bi Sule mogao ostvariti svoje snove vjeruje i njegov bivši saigrač Andrej Kramarić koji je prije nekoliko dana izjavio da ga vidi kao potencijalnog Van Dijka.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi