Bivšem Zmaju nikako ne ide: Milan Đurić ponovo mijenja sredinu

Jedan klub u igri

Bivšem Zmaju nikako ne ide: Milan Đurić ponovo mijenja sredinu

Milan Đurić potpuno je nestao sa scene. Sada već bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine se ljetos nakon epizode u engleskom Bristol Cityju vratio u Italiju, ali u dresu Salernitane, kluba iz Serije B, nije uspio vratiti pravu formu.

Razočaravajuće je to i za samog Đurića. Prilikom dolaska u Salernitanu ovaj korpulentni bh. napadač je govorio kako se nada da će postići najmanje deset pogodaka u sezoni, ali za vrijeme provedeno u timu nije postigao - niti jedan, pa stoga natpisi o odlasku i nisu iznenađujući.

Mediji na Apeninima pišu kako u Salernitani gube strpljenje s Đurićevim golgeterskim postom, te da bi naš napadač vrlo lako mogao promijeniti sredinu već ove zime, a jedan od klubova koji se, navodno, interesuje za njegove usluge je Padova.

Padova se u Serie B nalazi na pretposljednjem mjestu i muči se s efikasnošću s obzirom da trenutno ima gol razliku 21:31, a na dolasku Đurića insistira trener Perpaolo Bisoli. Uostalom, našeg napadača vrlo dobro poznaje jer su 2014. godine sarađivali u Ceseni. 

Kroz dosadašnju karijeru dvadesetosmogodišnji Đurić je, podsjećanja radi, u Italiji pored Cesene i Salernitane igrao još za Parmu, Ascoli, Crotone, Cremonese, Trapani i Cittadellu. 

Top Komentari

AMKO
Ko i Besica zo mi je super igrac
2 0
Jadnimi
Ubile ga povrede
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi